Profesionální Catering

Chef on the way

Na prvním místě při realizaci své práce mám uspokojení i nejnáročnějších požadavků zákazníků. Každou neznámou považuji za výzvu nutnou překonat s maximální přesností a pílí. Snažím se naučit lidi okolo sebe být nejen konzumentem, ale především gurmánem.

Je potřeba jídlo vnímat všemi smysly, nejen jako nutnou potřebu. Rád prezentovaný talíř přirovnávám k ženám. Je potřeba chtít jej nejen ochutnat, ale také mít nepřekonatelnou potřebu si jej prohlížet, či chtít k němu dlouze přivonět. Chtít se ho dotknout, ale jen tak, aby zůstal stále stejně krásný. A když se musíte po krátkém seznámení rozloučit, odnést si zážitek na celý život.

Vždy ode mne dostanete ty nejlepší služby připravované s veškerou láskou ke krásnému řemeslu, kterým kuchařina bezpochyby je.

„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“
(George Bernard Shaw)

Reference

Vaše spokojenost je na prvním místě

  • Krofian CZ spol. s r.o.

    Krofian CZ spol. s r.o.

    S Michalem spolupracujeme dlouho. Je výborný kuchař s vysokým standardem servisu. Má cit nejen pro chutě, ale i situaci. Je to vždy zážitek.

  • Město Česká Lípa

    Poděkování cateringové firmě WILDCOOK

    Služeb českolipské firmy Wildcook využívá také město Česká Lípa, které se řadí mezi spokojené zákazníky. Oceňujeme nejenom profesionální přístup, ochotu a vstřícnost ze strany majitele, ale především kulinářský zážitek, který díky pestré a nápadité kuchyni pana Pitka můžeme svým hostům nabídnout na nejrůznějších městských akcích v podobě teplého či studeného rautu. Kvalita připravovaného jídla byla vždy vynikající a to jak chuťově, tak po stránce vizuální.

    Děkujeme a přejeme hodně spokojených zákazníků.

    Město Česká Lípa

  • Wildcook - Česká Lípa

    Gastronomický magazín Českého rozhlasu "Pochoutky"

    S Michalem Pitkem ráda natáčím reportáže pro gastronomický magazín Českého rozhlasu "Pochoutky".

    Michal má zkušenosti, přehled, mnoho příkladů z praxe k danému tématu, navíc je okoření zajímavostmi a perličkami. Je znát, že má svou práci rád. A protože jsem měla možnost výsledky jeho kuchařského umění ochutnat, vím, že pokrmy jím připravené jsou nejen krásné na pohled, ale i novátorské, nápadité, a hlavně - chutné. Odkaz na reportáž

    Jolana Nováková

Buďte s námi

Nechte si emailem zasílat týdenní menu,
plánované akce nebo novinky.

Odeslat

17 let zkušeností